mandag 17. august 2009

17.08.09 Kjære bloggleser

Jeg beklager dypt og inderlig at bloggen har ligget brakk i nesten en måned. Det har vært så travle dager at bloggen har lidd...

Travelhet 1: Aron har slitt med søvn. Vi har i perioder brukt opp til to timer på legging, og i tillegg vært oppe fra ca 3-5 tre av fem netter. Utslitte, med andre ord. Nå har vi til slutt svelget en kjempestor kamel på tvers, og lar han få sovne i vår seng, hvorpå han løftes ned på en madrass ved siden av vår seng når vi legger oss om kvelden. Han kommer opp i vår seng igjen en gang i løpet av natta, men i motsetning til tidligere kryper han nå så umerkelig som mulig opp i senga og legger seg til å sove. Tidligere har vi hverken kunne lagt oss sammen med han for å få han til å sove, ei heller har han kunnet sove i vår seng, knapt nok roet seg i det hele tatt. Nå er alt snudd på hodet, men det får vi forsøke å endre på når alt som skjer om dagen er roet seg, og vi får mer overskudd. Nå er første prioritet å få mest mulig søvn til både store og små.

Travelhet 2: Brått gikk lån og alt i orden. Vi bestemte oss for å kikke, var på første visning søndag for litt over en uke siden, falt pladask, ga bud, fikk huset, fredag var det kontraktsmøte, i dag har vi ordnet alt i banken og vi overtar huset torsdag. For et maraton, men vi er HUSEIERE!!! Vi har kjøpt oss et rekkehus på Stenseth, 120 kvadrat, pent oppussa, fine uteplasser, tre soverom... alt det vi har ønsket oss. HURRA!

Travelhet 3; kan vel knapt kalels travelhelt, men vi har kost oss på hytta nesten hver helg. Plukka masse bær og hatt hyggelig samvær.

Travelhet 4; etter å ha overtatt huset torsdag eller fredag, har jeg glattkjøring fredag og så drar vi to uker til Spania lørdag. Guuuuuuud, det blir deilig.....

1 kommentar:

  1. ja her skjer det jammen ting :) Glad jeg har deg på msn for da får jeg ihvertfall med meg noe *ler*

    må gratulere så mye med HUS igjen, er jo så morro,gleder meg masse til å bli invitert ;)

    Håper dere får en fantastisk ferie og at det blir noen bilder på oss her hjemme.. Stakkars oss...

    Hilse gutta masse, håper nettene blir bedre veldig snart . Klem

    SvarSlett