fredag 28. august 2009

28.08.09 Tannebiss-fredag!

Snart vært her på (i?) La Mata en uke allerede! Går alt for fort! Kan ikke annet enn le av min egen bleikhet heller. Heldigvis ser det ut til at begge guttene har arvet Ronnys gyldne hud. Aron har blitt så brun og fin, og til og med Ruben har fått farge, spesielt på bena som nok stikker litt ut i sola i vogna :) Hans ben er faktisk brunere enn mine. Slå den, om du kan!

I dag tok vi bussen inn til Torrevieja, men ga ganske raskt opp markedet pga varmen.... Har vært en ganske begivenhetsrik dag allikevel.

Pappas lommebok ble stjålet, Aron hopper og svømmer mer og mer i bassenget fullstendig uredd, Ruben har fått sin første tann, og vi har funnet kabelen til kameraet!!! Nå gjelder det vel bare å huske og bruke kamera da... Her er i hvertfall et par små smakebiter. Samt et bilde av nyeste tannebissen i huset, nede til venstre kom den! Kan du se den?
Det klør i munnen, mamma!

Her er tanna brutt gjennom, og synderen som forårsaket uhyre høy hyling siste to kvelder er avslørt! Høyre tanna er nesten ute den også, mon tro om den også kommer før vi er hjemme igjen?


Gutta koser seg

Første dagen, Ruben og pappa (og fotografen mamma) er våkne før sola, og vi ser på soloppgangen fra balkongen.På takterrassen en ettermiddag. Ruben sover i skyggen. Det er 180 graders havutsikt og 40 graders varme i sola.... Strandpromenaden kan skimtes bak øverste delen av rekkverket.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar