tirsdag 8. september 2009

08.09.09 Mi casa es mi casa!

Så har vi vært hjemme fra ferie et par-tre dager allerede. Usj så kaldt det var her. Ferien var så bra som overhodet mulig på alle måter, og vi gleder oss til vi får muligheten igjen. Flyturen hjem gikk greit. Litt slitne overtrøtte unger, kombinert med stressa foreldre, men det ordna seg da til slutt. Trøtte var vi søndag, da ingen var i seng før kl to... Søndag var vi også en tur og kikka på lille prinsessa til Chris og Henriette, før vi dro hjemover til Drammen og flyttekaoset.
I går mandag kom Chris og vi heiv oss rundt, tok med oss det vi kunne få plass til av "store ting" og jaggu har vi ikke sovet første natta i nyhuset! For lesere som ikke "kjenner" oss så godt; nå må dere ikke tro vi er en gjeng med raringer, men de som står oss nære vet at vi har opplevd vår del av overnaturlige ting og ubehageligheter i tidligere boliger. Jeg må bare si at atmosfæren i dette huset er foreløpig kun rolig og behagelig på alle måter. Begge barna og begge foreldre sov hele natta gjennom, Ruben sov helt til ti over sju!

Nå er det bare å bo seg til og pakke ut i flyttekaoset, samt hente resten av tingene i Drammen. Foreløpig har jeg for eksempel ikke noe krydder i huset, ingen tørrvarer og veldig lite klær... men det ordner seg nok! Vi har i hvertfall fått fikset det viktigste; internett! :D

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar