mandag 6. april 2009

Tacopai

Et bevis på at pai hverken trenger ta laaaang tid eller være vanskelig å lage. En favoritt blant store og små her i huset.

Bunn; ferdigpakke fra Maizena. trenger hverken hvile eller forstekes. Genialt.

Fyll1:
1 hakket løk
300-500 g kjøttdeig
1 pose tacokrydder
1 dl vann
ca 1/2 glass tacosaus eller en boks hermetiske tomater for mer barnevennelig smak.

Fyll 2:
1 boks creme fraishe
2 ss majones
salt/pepper

revet ost

Lag paideigen etter anvisning på pakken. Fyll1; Stek/smuldre kjøttdeig og løk. Ha i krydder og saus/tomater og la det meste av væsken koke inn. Ha dette over i padeigen.
Fyll 2; rør sammen ingrediensene og ha over kjøttsausen i et tynt lag. Ha til slutt over rikelig revet ost.

Stekes midt i ovnen på ca 200 grader i ca 35 minutter.

Serveres med "vanlig" tacotilbehør som du ønsker; grønn salat, mais, tomater, agurk, rømme, guacamole... eller bare med en enkel salat og thousand island. Det fungerer også bra!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar