tirsdag 1. desember 2009

01.12.09 Julefreden senker seg????

Første desember, og lysene er kommet på plass på treet ute. Må komme meg på loftet og finne stakene som er gjemt der et sted også.... :S 24 ferdigpakkede gaver henger på pakkekalenderen, og spiderman-sjokoladekalenderen henger på kjøkkenet. Ute ligger snøen som falt for to dager siden, og det er fredlig og julestemningen faller på. Ute i hvertfall... Fredelig? Sa noen fredelig? Ruben er i hvertfall i full vigør, og Aron er tilbake til sitt sjarmerende røverunge-selv etter en uke hjemme med influensa, tamiflu, tilfriskning og full fart. Har vært en tøff uke, men nå ser det ut til at det går litt bedre, og foreløpig er resten av familien ikke smittet. Ruben hoster litt, men so far so good *bank i bordet*.
I helga var vi hos svigers, startet fredagen tidlig med å kjøre til Sarpsborg og treffe svoger Chris og Henriette og lille Ariel. Var en tur i badeland og alle storkoste seg!!! Er så herlig å se ungene i vannet. Aron er den lille fisken han var i Syden og Ruben plasker villt og koser seg, hadde jeg sluppet han er jeg sikker på han hadde svømt han også.
Løprdag var vi på Nordbysenteret og tok storhandelen. Nå ligger 11 porsjoner karbonadedeig i fryseren, sammen med fire middager ferdigstekte karbonader jeg har laget av deig, 2 kg hamburgere, en halvestek, en oksestek, en ytrefilet av svin og fem poser grytekjøtt av to svinesteker jeg skar opp. Pommesfrites, kyllingvinger, fire kilo gulost og div kilo smågodt fulgte også med, så nå har vi vel spart en del av middagsbudsjettet fremover. Godt vi fikk fryser i innflyttingsgave fra mamma og pappa!!!

Ruben er i full fart også om dagen, krabber ikke enda, men kryper fortsatt fremover på underarmene. Dog er han blitt en racer til å reise seg. Lekekista, sengekanter, skuffer, sofaen, bordben og vanlige ben... det meste han får tak i, drar han seg opp. Noen knall og fall blir det, men iblant klarer han å komme seg ned igjen selv også. De fleste gangen blir han allikevel stående til han blir sliten, skjelver i bena og hyyyler til vi kommer og hjelper han ned. Travelt, men morsomt om dagen.

Skal legge inn noen nye bilder snart igjen *skjerpe meg*

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar